Napló

Mi van velem néha

2024. június 30., vasárnap 20:41

HRT 237 nap

Jó volt a napom, és összességében annak is gondolom. Viszont az minden szinten lehúzta, hogy olyan erekcióm volt, hogy elélveztem utána. Ezt elmesélem. Elfeküdtem ebéd után. Alig fél órát pihentem, mikor arra ébredtem, hogy merevedésem van. Néha van ilyen, az okát nem értem. Olyan ilyenkor, mintha semmi nem történt volna az elmúlt hónapokban. Nem is igazán térek magamhoz, csak azt érzem el akarok élvezni. Tapasztalatból tudom, nem éri meg ellene menni. Most sem tettem, és ez nem elég. Erős a vágy ilyenkor a segédeszközökre. Mintha valami ajtón keresztül a maszkulin felem berobbanna, és megerőszakolna. Nem tehetek semmit. Semmi előjele nem volt, és azóta sem érzek semmit. Tudom, hogy hónapokkal ez előtt volt már ilyen, de miért most. Vagy vannak ilyen hullámok. Esetleg én lelki állapotom befolyásolja? Stressz, vagy a fogyás miatt? Fogalmam nincs. Majd figyelek, már betettem jelzőnek a Daylio-ba. Ez az ikon ritka lesz, de most nagyon helytálló, sajnos.

Képet is hoztam, amit már napok óta akartam. Szeretem ezt a képet. Olyan, mintha terhes lennék. Kicsit ciki, de néha szoktam így álldogálni, és elképzelni lányom a hasamban van. Tudom, nem jó helyen van a hasam, de az illúzióhoz elég. Nagyon élvezem, ezeket a pár perceket, és meg szakad a szívem, hogy nem igaz…

Reggel időben keltem, kaját csináltam, és borotválkoztam. Buszra is kiértem. A szúnyogok sem ettek meg annyira. Munkába menet, a csatlakozást is jól elértem. Bent kasszában voltam, de nagyon szétszórt voltam, végül majdnem hétszáz forint mínusszal zártam. Reggelire egy szendvics volt, ebédem a plazmás rántott csirkés szendvics. Aztán írt Zsu, hogy a tök az enyém, akkor már tudtam, hogy el fog csúszni a kaja. Itthon ettem tököt, fasírttal. Vacsi hotdog volt, szintén fasírttal. Túl sokkal mentem el. Nem is beszélek róla.
Igazán semmi nem volt ma. Lezártam, a hízó kúrát. Holnaptól már 1500-1700 lesz a limit, ezt még nem találtam ki. Most 69-70 kiló vagyok, 65 alá nem akarok menni. Ennek az az oka, hogy félek az arcom megint megváltozik. Valahogy az edzést is el kell kezdnem. Van tervem, kivitelezés már nehezebb lesz. A hatkor kelés lesz a legfontoabb, meg nem dézsmálhatok. Nehéz jól belőni a dolgokat, ha közben bent is vannak nasik, és venni is lehet. Ma 600-ért vettem egy warp-ot, egy Cézár salátát, és egy Duplót. Érthető, miért nehéz a nassolást abbahagyni így.

Adatok
Címkék: napló, este, érzelmek, testem, álmok
😴 Alvás: 5:46, 🚶‍♀️ Lépések: 9 590, 🛋 Olvasás: 40,
📖 Könyv: Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István – Időfutár 1. A körző titka,
📺 TV: Azok a 90-es évek show, 🔢 Szavak: 380, 🎮 Játék: Hogwarts Legacy
Időjárás: 🌞 34 / 22 °C
☀️ Napkelte: 4:56 Napnyugta: 20:52
Holdfázis: 🌘 Fogyó félhold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply