Napló

Egy ilyen nap

2024. július 4., csütörtök 22:36

HRT 241 nap

Igen, ki kéne emelenem valamit a mai napból, de nem volt semmi ami meghatározó lenne. Csak eltelet. Magam nem éreztem nőiesnek, a külvilág sem. Kicsit rossz, hogy pont fotózás elött van a hullámvölgy. Holnap majd rápihenek a Győrkőcre. Talán csajosabb leszek.
Aztán ennyi volt ma. Régen voltam ennyire rövid. Még az ikont sem tudtam kitalálni. Ami eszembe jutott az a kv, meg az olvasás. Ma végre sikerült kicsit többet olvasnom. Az ikon végül ezért lett.

Reggel felkeltem, és alig éltem. Azonnal Divi volt, mert Plazma nap van. Szóval inni is kellet. Egészen sokat beszélgettem, így az első felét a víznek meg is ittam. Aztán próbáltam bologatni kicsit. Természetesen akkor hívott vissza Mirtill, hogy lemondjam a lézert. Utána már nem feküdtem vissza. Inkább készültem, borotválkozás, kaja készítés. Annyira szükre szabtam az időm, hogy majdnem lecsúsztam a buszt. Azon aztán már tudtam olvasni. Jó a könyv, kimozdít a valóságból, s most erre van szükségem. Plazmán megint csak sokat tudtam haladni.
Munka, ott voltak történések. Tyr lecseszett, hogy rosszul csinálom azt, amit nem is lehetne. No, én kaptam egy képes útmutatót, hogyan kell. Ami ott nincs, azt hagyjam ki. Ezt tettem, nem volt jó. Ma összevesztem emiatt a műszakvezetőmmel is. Lehet még ennek, lesz komolyabb következménye is. Miközben én csak azt tettem amit mondtak. Pontosan azt. Már tudom mit kell. Viszont azt most sem értem ezzel mit tanulok, szerintem ez csak szivatás…
A lényeg: felkészítés. Azt jelenti, hogy reggelre előkészíted a pékárut a reggelesnek, hogy nyitásra legyen. No, ezt kell jól csinálni. Ami van azt rakni, csakhogy a képeken nem volt minden rajta. Meg kétszer üres fagyasztóba küldtek. Mindezt úgy kell csinálnod, hogy nem tudod a fogyást. Esetleg ami nincs ahelyett olyat tegyél fel aminek van értelme. Sőt, még csak pék sem voltál. Csak csináld. Mert más nem akarja, persze utána a pékség takarítása is a te dolgod. Logikus, közben mindig a kasszában van, és délutános. Na ezt old meg. Ilyen a Tesco, meg mindegyik hiper. Lelketlen, vagy azzá tesznek. És látom, hallom fentről is ilyen értelmetlen dolgok jönnek. Ezért szeretnék másfelé menni. Lehet kicsit ugrálni kéne a cégek közt, csak annak túl nagy a hátránya. Kis bolt, vagy ügyfélszolgálat meg nem lesz. Tényleg könyves kávézót kéne nyitnom.
Munka után vidéki, egyből könyvbe menekülés. Azt már csak az esti rutin van.
Enni reggel kefír volt BelVita softyval, ebéd két felé bontott krumplis tészta, meg ettem egy xxls krémtúrót. Aztán a gyógyszer miatti szendvics után már kezdődött a 12 órás böjt. Utálatos szó, de tényleg az. Szeretem tartani, de csak ettől nem fogy az ember. Lényeg, nem volt egy mozgalmas nap.

Adatok
Címkék: napló, munka, este, plazmapont
😴 Alvás: 5:19, 🚶‍♀️ Lépések: 13 320,
📖 Könyv: Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István – Időfutár 1. A körző titka,
🛋 Olvasás: 90 oldal, 🔢 Szavak: 430
Időjárás: 🌞 25 / 14 °C
☀️ Napkelte: 4:58 Napnyugta: 20:51
Holdfázis: 🌘 Fogyó félhold
Hely: 47.68507, 17.633793
Értékelés: ★★☆☆☆

Térkép

Leave a Reply