Napló

Lila farmer

2024. június 12., szerda 20:00

HRT 219 nap

💬Gondolatok:
Volt megfejtésem ma, mégis úgy érzem kevesebbet tudok magamról mint reggel. Megvannak érzések, és néhány pillanat is. Valahogy az egész ködös maradt. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy mindig is nő voltam. (Vagy szeretném csak azt hinni?)
Két felbukkanó emlékem jött elő.
Egyik, hogy Ádámnak én megfogtam a kezét, sétáltam vele úgy. Az érzés megvan bennem, hogy gyengéden bánik velem. Viszont semmi megfogható, ami kép lenne. Inkább csak érzés, a keze lágysága és érintése, hogy ez miért esik ennyire jól. Zavarban viszont nem voltam, azt mégsem akartam, hogy ez kitudódjon. Erős érzés, de bizonytalan vagyok a valódiságában. Azt mondom az, de ennyi ideig ne jutott volna eszembe? Ne villant volna be?
Másik emlékben biztos vagyok, mert egy olyanról jutott eszembe ami eddig is megvolt. Arra emlékeztem, hogy Zsu piros nadrágját és pólóját felvettem, s ekkor éreztem leginkább önmagamnak magam. Tisztán emlékszem, hogy szépnek láttam magam. Úgy akartam kinézni. Most, hogy egy falat ledöntöttem jöttem rá, hogy ez ennél több volt. Nem csak a bodyt, vagy a piros ruhát vettem fel. Majdnem mindent felpróbáltam idővel. Voltak amiket szerettem. Ennyi az amiben biztos vagyok. Más már bizonytalan.
Ezek az emlékek kényelmesek, pont azt a választ adják amit szeretnék. Pont emiatt kételkedem bennük. Akármennyire is biztos vagyok benne megtörténtek, az agy csodás dolog, ha kell elhiteti magával a dolgokat. Teljes életet építfel ami nem is igaz. Az igazság nem fog már kiderülni, nem is baj. Én valóságnak fogom fel, s ezzel el is engedem a múltam. A keresést azért tettem, mert tudni akartam voltak-e jelek. A kettős élet engem is meglepett, az is mennyire elnyomtam, és fordítottam át másba, fétisbe. Azt tudom, előbb nem tudtam volna nagyon elindulni az úton. Legfeljebb akkor mikor a bátyám is ment rajta (ő visszalépet), akkor senki nem hitt volna nekem. Utána sem. Ebben biztos vagyok. Érdekesség, hogy mikor bátyámról megtudtam nő akar lenni, az volt az első gondolatom, hogy miattam. Sok olyanba vittem bele, ami nőies volt, ruhák és játékok. Úgy hiszem, voltak jelek, csak ki mondani nem mondtam, mert nem olyan közegben voltam, hiába volt a családom elfogadó…

🌞Napom:
Reggel nagyon fáradtan keltem. Borotválkozni sem volt kedvem. Végül rávettem magam, utána elmentem még dolgozni is. Munka ma jó volt, már eléggé ténfergős. A 10.000 lépés, azért már napok óta megvan. A túlórámban kasszában lehetem, végig vigyorogtam. Rájöttem fogalmuk nincs az embereknek mennyire szeretek ott lenni. Engem megnyugtat, és boldogabbá tesz. Bár keveset beszélek emberekkel, s szinte nincs is barátom, a kasszában sokat beszélek.
Munka után elrohantam a Vinted-es dolgaimért. Megjött a két része a Calderon sorozatnak, és lett egy lila farmerom. Imádom, jó rám, a színe is szép. Holnap abban is megyek. Szerelmes lettem.
Itthon pihentem, nem tudtam rávenni magam a tekerésre. Kevés az idő, ennyire nem akartam szűkösre. Azóta csak írok, még van angol, egy kis olvasás, utána meglátjuk.

🤸‍♀️Testi változások:
Belefértem volna a kalóriába. Abban az esetben, ha nincs a teszt kifli. Sokat ettem belőle. Bár nem mertem beírni, kb. 900 kalória volt. A 6-7 kifli kilenc óra alatt úgy eltűnt bennem, hogy nem is vettem észre. Finom volt, ettem egyet-kettőt. Aztán pár óra múlva megint. Hízni könnyű, ösztrogénnel még inkább, azt tapasztaltam.
Az ebét krumplis tészta volt ma is, és holnap is az lesz. A vacsora tortilla volt, Tescos Cesar-os. Nem volt olyan jó, mint az omlettes.

⚧️Libidó (erekció):
Semmi nem volt. nincs benne vágy, vagyis nem szexuális, inkább érzelmi van. Ami új, az a vágy a fizikai kontaktusra. Öleljenek, vagy simogassanak. Csókra még mindig nem, vagy többre. Csak ennyire. Kicsit kényeztessenek.

💞Érzelmek:
Fáradt, de jó kedvű voltam ma. Még fel sem húztam magam. Volt pár bosszantó helyzet, de csak kis morgolódások. Passing biztos kevésbé vagyok, mégis szerintem kikezdett velem az egyik roma biztonságisunk. Nem is igazán értettem, csak arra tudtam gondolni, hogy unikornisvadász. Ettől még zavarba tudott hozni, és elpirultam. Ezt észre is vettem, hogy jobban látszanak rajtam az érzelmek. A mozgásom is felszabadult, már nem is próbálok nőies, vagy nem pasis lenni. Magam akarok, azokat a pózokat levedleni, amik rám ragadtak. Valójában mindig törékeny voltam, csak kellet egy jó álca, a nagy és bátor srác képe erre jó volt. Emiatt, ha megrémülök sem látszik rajtam. Mára viszont más lettem, rájöttem, hogyan tudom úgy összehúzni magam, hogy közben a mellem mégis látszik. Elbújni, úgy hogy ne görnyedj. Sétálni, mint egy modell, mert csoda vagy aki megéli az életét.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: Jodi Picoult, Jennifer Finney Boylan – Bódító méz
Időjárás: ☁️ 18 / 13 °C
☀️ Napkelte: 4:52 Napnyugta: 20:49
Holdfázis: 🌒 Növekvő félhold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply