Napló

Egy jó beszélgetés

2024. június 14., péntek 8:07

HRT 221 nap

💬Gondolatok:
Már nem is tudom ki olvas, s ki nem. Ez a hátránya egyébként a naplónak. Előnye is, bárki láthatja, olyan is akit nem mindig szeretném hogy lássa. Tudom nem reklámozom, de szóltam róla, és a profiljaimon kint van a linkje. Nem nehéz rám találni. Összességében úgy vagyok vele, hogy ez a hátrány megéri azt, hogy többen olvashatnak.
Ma kiderült, teljesen elrontottam a költségvetésem. Meglep, hogy eddig így kitartottam. Most elfogyott a pénzem. Tudom miért, és ezekre fogok is költségvetést csinálni. Ebben a hónapban teljesen kicsúszott a kezemből a pénzt. Általában próbaidők alatt ez szokott lenni, mire megtanulok abból a pénzből kijönni. Viszont nagy adósággot gyűjtöttem be. Fogalmam nincs, miképp fogom ezt törleszteni.
A Tesco-t nagyon szeretem. Őszintén gondolkozom rajta, hogy nem keresek tovább munkát. A baj viszont az, hogy ha ezt meglépem, biztosan itt ragadok ebben az életben. Ezt pedig nem szeretném, újra szeretném kezdeni, hamarosan valahol máshol, ahol már csak nőként ismernek. Ehhez, viszont itt kevés a pénz. Egy alapot szeretnék, és elmenni messzire. Ha tehetném, Amerika, vagy Ausztrália. Nem várok semmit, csak úgy érzem az lenne elég messze ettől az élettől. Attól, amit szeretnék elhagyni. Az már bebizonyosodott, hogy mindig utána fog nyúlni, amíg elég messze nem leszek.
Ezzel együtt, azt is elárultam, hogy vége lesz a naplónak.

🌞Napom:
Ma volt a szivatós napom. Este későn feküdni, majd korán kelni. Végül szinte mindent kihagytam úgy mentem el. A buszon láttam Anige-t, meglepett, hogy pont ugyanabban a ruhában, mint legutóbb. Ettől még jó látni. Csak azért is szeretem, azt az elképzelt világot. Nem érdekel senki.
Labor előtt még olvastam, a vérvétel gyors volt. Utána elmentem Árkád, mert vitaminokat kellet vennem. Ez is olyan, amit már két éve csinálok. Ott a sráccal nagyon jót beszélgettem. Már kezdtem magam jól érezni, mikor el kellet válnunk. Az utolsó pillanatban minden hitemet lerombolta, és le uramozott. Egészen lelombozott.
Haza felé a busz megint késett. Megint húsz percet. Mire megjöttem, már azt éreztem elcsúszott a napom. Gyors ebéd után mostam még kettőt, és már pihentem is.
Kelés után Zsu-val beszélgettem, és fürödtem. Ma volt minden, szóval megint szép a hajam. Tegnapi fáradság miatt az angolt elfelejtettem, így 70 napos széria bukott el. Ma kezdhetem újra…

🤸‍♀️Testi változások:
Kicsit kezdek fogyni. Ma csak két warp-ot ettem, és a maradék krumplis tésztát. Így egészen jól kijöttem. Elméletben. Aztán ettem egy kis besamelt tisztán, s ittam egy nullás sört. Ezekkel már felette vagyok. Viszont egészen jól megyek lefelé. Jövő hétre talán már jó lesz. Főleg, hogy bent most három hétig nem tudok semmit venni. Meg fogom tanulni, hogy nem lehet mindent. Azt már tudom, mi amit szeretek, s megvenném. Valójában nem sok minden. Kefir, banán, kaliforniai paprika, krémtúró, cukormentes kekszek, tea s az omlettes warp. Más nem is vennék, csak próbálgattam, de vagy a diéta miatt nem éri meg, vagy pont anyagilag. Mindegy is, kemény lecke volt. Sok problémát szült, és úgy érzem még fog is.

⚧️Libidó (erekció):
Elélveztem ma, de nagyon durva volt. Mindenem remegett, azt sem tudtam hol vagyok. Rég volt ennyire jó extázisom. Utána, míg lihegtem arra gondoltam, ez behatolásnál mennyivel jobb lehet. Mikor magadban érzed a másikat, és meg érint is téged.

💞Érzelmek:
Sok bajom van, és nem találom a megoldásokat. Mindig mindent a fejemhez vágnak, de ha valami jó arról ritkán kapok visszajelzést. Már azt sem tudom a gondolataimnak hihetek-e, miután azt kaptam, hogy túl agyalok mindent. Mindig jár a fejem. Lehet, lehet mindent csak beleképzelek. Nem érdekel, ez kellet, hogy felszabaduljak, akkor elfogadom. Úgy sem számít a múltam, csak kellet nekem egy lezárás. Kellet, hogy érezzem a régi nevem már semmit nem jelent. Letettem, elengedtem. Már nem létezik.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: Jodi Picoult, Jennifer Finney Boylan – Bódító méz
Időjárás: ☁️ 23 / 9 °C
☀️ Napkelte: 4:52 Napnyugta: 20:50
Holdfázis: 🌓 Első negyed
Hely: 47.675205, 17.632765
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply